Jovanović: Zna Srbija, Tadiću, zašto je Toma štrajkovao glađu

Izvor: S media, 21.Apr.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Zna Srbija, Tadiću, zašto je Toma štrajkovao glađu

Lider LDP-a Čedomir Jovanović optužio je i vlast i opoziciju da vode kampanju klevetanjem.

"Izbori su borba ideja, a ne lavež i ujedanje izmedju sebe. Hodamo istim ulicama istog grada, radimo u isim kancelarijama, deca nam idu zajedno u škole, a oni koji to ne shvataju prave istu grešku kao i oni koji su zemlju upropastili", rekao je Jovanović na predizbornom skupu u Šapcu.



On je ocenio da jedino u Srbiji politika posao u kojem su radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oslobodjeni od odgovornosti i optužio aktuelnu vladu da je kriva za nezaposlenost i pad vrednosti dinara.

Prema njegovim rečima, doskorašnji predsednik Srbije i kandidat za tu funkciju Boris Tadić vodi kampanju klevetanja.

Ðelić: Tadićev put je izvestan i siguran (VIDEO)

Dačić: Sačuvao sam SPS, sačuvaću i Srbiju

SNS: Vučić ispratio Đulijanija, vlast se osramotila

"Kampanja se pretvoritla u klevetanje. Zna Srbija, Tadiću, kako je (kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Tomislav Nikolić) Toma štrajkovao gladju i šta je govorio pre godinu dana. Pa što si ga onda pravio, a sad plašiš sa njim. Ne sme nikad više da se glasa zato što se nekoga plaši", naveo je Jovanović.

On je dodao da mu je drago što je Nikolić promenio stavove i ocenio da lider SNS-a ne može da povede Srbiju ka EU, "jer nudi ulazak sa balvanima".

Reforme prvi posao posle izbora

Kandidat koalicije "Preokret" za predsednika Srbije Čedomir Jovanović izjavio je danas u Šapcu da prvog dana posle izbora moraju početi reforme "kako bi od Srbije napravili modernu, uspešnu i efikasnu državu".

On je poručio da prvo treba formulisati strategiju, planove za razvoj i ciljeve društva, kao i kojim sredstvima i u kojim rokovima će se ti ciljevi ostvariti, saopštio je "Preokret".

"Potrebno je da od Srbije napravimo državu, a od Šapca grad u kojem žive i stari i mladi, i oni sa poslom i oni bez posla, i zdravi i bolesni, ali jednako sposobni da kažu šta će biti sutra, za sedam dana, godinu ili deset godina", rekao je Jovanović.

Kako je naglasio, Srbiji su potrebni suštinska transformacija i otvaranje na svakom planu, a preduslov za to je da se u zemlji uvede red.

(Agencije, Foto: Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.