Jeremić: Narodna stranka već počela kampanju bojkota izbora, krenula u intenzivnu terensku ...

Izvor: Beta, 14.Sep.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Narodna stranka već počela kampanju bojkota izbora, krenula u intenzivnu terensku ...

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je, što se tiče Narodne stranke, kampanja za bojkot predstojećih parlamentarnih, lokalnih i pokrajinskih izbora već počela."Pošto mediji nisu otvoreni i dostupni, kao što neće ni biti, krenuli smo u terensku kampanju. Obići ćemo celu Srbiju u kampanji jačeg intenziteta nego kada bi učestvovali na predstojećim lažnim i nameštenim izborima", rekao je Jeremić u Vrbasu, gde je juče razgovarao sa gradjanima i članovima Narodne stranke.Jeremić je izrazio nadu da će uskoro i ostale antirežimske organizacije odlučiti da bojkotuju izbore, kao što je to učinila Narodna stranka."Što pre svi budemo načisto i što pre krenemo u zajedničku kampanju za bojkot izbora, to će rezultati biti bolji", rekao je Jeremić.On je istakao da izbori na proleće 2020. godine neće biti izbori za to ko će ući u parlament, već "da li ovako ustrojen režim, korumpiran i naopak, ima ili nema legitimitet da vlada još četiri ili više godina"."Stav Narodne stranke je da nema, i da što pre režimu dođe kraj, to će biti bolje za gradjane Srbije, a najbrži put do kraja režima predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića vodi preko bojkota sistema koji je taj režim napravio", rekao je Jeremić.Opštinski odbor Narodne ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Počela kampanja za bojkot izbora

Izvor: Blic, 14.Sep.2019

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je, kada se radi o toj stranci, kampanja za bojkot predstojećih parlamentarnih, lokalnih i pokrajinskih izbora već počela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.