Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2020, 08:13

Izbori u Sjevernoj Makedoniji: SDSM 46 poslanika, VMRO-DPMNE 44

Vladajući Socijaldemokratski savez Makedonije, predvođen Zoranom Zaevim, osvojio je 327.329 glasova na prevremenim parlamentarnim izborima u Sjevernoj Makedoniji, dok je opozicioni VMRO-DPMNE, na čijem čelu je Hristijan Mickoski, osvojio 315.344 glasova, saopšteno je iz Državne izborne komisije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ALBANCI KROJE SUDBINU SEVERNE MAKEDONIJE: Izborna komisija proglasila pobednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Vladajući Socijaldemokratski savez Makedonije ima samo dva mandata više od VMRO-DPMNE..Državna izborna komisija u Severnoj Makedoniji saopštila je na sednici u četvrtak uveče da je na prevremenim parlamentarnim izborima u toj zemlji vladajući Socijaldemokratski savez Makedonije, predvođen Zoranom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.