Izbori 26. aprila?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori 26. aprila?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisaće parlamentarne izbore 5. marta, objavile su danas "Večernje novosti". Izbori će, kako saznaje list, biti održani 26. aprila, a istovremeno sa parlamentarnim biće održani i lokalni i pokrajinski izbori.

Tokom vikenda premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je od predsednika Srbije tražila da raspiše izbore u poslednjem zakonski mogućem roku i da je on prihvatio njenu molbu, ali da će on i saopštiti kada će izbori biti raspisani.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNAT DATUM PARLAMENTARNIH IZBORA: Na birališta se izlazi 19. ili 26. aprila, SNS predstavlja nove ljude

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) izjasniće se na sednici 29. decembra o datumu održavanja sledećih parlamentarnih izbora, a kao najverovatniji datumi pominju se 19. ili 26. april...Vladajuća stranka će 29. decembra održati sednicu Glavnog odbora stranke, kada će se članovi izjasniti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kada će biti raspisani izbori u Srbiji?

Izvor: OkRadio.rs, 17.Dec.2019

Beograd -- Glavni odbor Srpske napredne stranke izjasniće se na sednici 29. decembra o datumu održavanja sledećih parlamentarnih izbora. Kao najverovatniji datumi pominju se 19. ili 26. april, piše "Blic" pozivajući se na neimenovani izvor.   List navodi da će vladajuća stranka 29. decembra...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.