Ime premijera neće još, opet mogući i izbori?

Izvor: Prva.rs, 19.Maj.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ime premijera neće još, opet "mogući i izbori"?

"Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna", rekao je Stefanović novinarima i dodao da je to pitanje na koje će odgovor dati izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Povodom medijskih spekulacija o vanrednom parlamentarnim izborima na jesen, Stefanović je rekao da o tome nije doneta nijedna odluka.
"Sve je uvek moguće, nemamo za sada odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << o tome, pre svega smo posvećeni obavljanju posla i trudimo se da pravimo rezultate zbog čega nas građani Srbije i plaćaju", rekao je Stefanović.
On je u Čačku prisustvovao radionici o primeni Zakona protiv nasilja u porodici, koja je održana u Višem sudu u tom gradu.
Inače, tabloid "Alo" je u novom izdanju objavio informaciju iz "poverljivih izvora" da Aleksandar Vučić neće poveriti mandat nikome kada preuzme predsedničku funkciju i da će se ići na još jedne vanredne parlamentarne izbore u Srbiji - najverovatnije u avgustu.
Podsetimo, pre mesec dana je Aleksandar Vučić rekao da je sveo izbor za novog premijera na "dva tri imena", a odluku bi, prema tadašnjoj izjavi, trebalo da saopšti ovih dana.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.