IZNENAÐENJE NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Hrvat nezadovoljan kandidatima, pružio podršku Aleksandru Vučiću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 08:12

IZNENAÐENJE NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Hrvat nezadovoljan kandidatima, pružio podršku Aleksandru Vučiću (FOTO)

U pitanju je građanin Hrvatske koji je nedavno boravio u Srbiji i koji je odavde poneo i olovku, sa namerom da na izborima u svojoj zemlji jasno stavi do znanja koga podržava.

Hrvatska je juče birala nove predstavnike u državnom parlamentu, a već na samom početku glasanja u ranim jutarnjim časovima zabeležena je najzanimljivija scena glasanja. Naime, jedan od glasača iz Hrvatske, nezadovoljan kandidatima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u trci za novi kabinet, odlučio je da svoju podršku pruži predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Naime, za sada nepoznati Hrvat je na praznom glasačkom listiću postavio olovku sa motivom kampanje izbora koji su nedavno održani u Srbiji "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Na izborima u Hrvatskoj... pic.twitter.com/3ysY8itzKt

— FikoR (@FikoR87) July 6, 2020

Kako saznaju mediji, u pitanju je građanin Hrvatske koji je nedavno boravio u Srbiji i koji je odavde poneo i olovku, sa namerom da na izborima u svojoj zemlji jasno stavi do znanja koga podržava.

Hrvatski parlament ima 151 poslanika, a glavna borba za mandate se vodila između lista do sada vladajućeg HDZ premijera Andreja Plenkovića i SDP, koji predvodi Davor Bernardić, dok je u anketama treće mesto zauzimao Domovinski pokret Miroslava Škore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.