IZBORNA TIŠINA U HERCEG NOVOM: Da li će Milovi puleni nastaviti gubitnički niz svog vođe?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 08:05

IZBORNA TIŠINA U HERCEG NOVOM: Da li će Milovi puleni nastaviti gubitnički niz svog vođe?

Sutra se u Herceg Novom održavaju izbori

U Herceg Novom je na snazi izborna tišina uoči lokalnih izbora koji će u tom crnogorskom gradu biti održani u nedelju, 9. maja, a trajaće do zatvaranja biračkih mesta u 20 sati.

Pravo glasa na izborima, prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, ima 25.590 birača.

Građani će birati između pet koalicija i jednog građanskog pokreta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Izborna lista "Novska lista - Naš grad, naš brod", prva je na glasačkom listiću, a slede "Evropski tim za Herceg Novi", čija je okosnica DPS, i "Pravi Novi, sloboda je u našim rukama".

Pod rednim brojem četiri je koalicija "Za budućnost Herceg Novog i Boke", okupljena oko Demokratskog fronta, sledi "Stevan Katić - Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" i koalicija "Dr Dritan Abazović - Crno na bijelo - Može bokeški".

Novi lokalni parlament imaće 35, umesto 34 odbornika, koliko je imao do ovih izbora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.