IZBORI U MOJKOVCU: Istraživanja pokazala, koalicija oko DPS-a osvojiće najviše glasova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 18:31

IZBORI U MOJKOVCU: Istraživanja pokazala, koalicija oko DPS-a osvojiće najviše glasova!

Koalicija oko DPS-a i koalicija Za budućnost Mojkovca, koju predvodi DF, osvojiće najviše glasova na izborima koji će se održati u Mojkovcu 5. decembra, govore rezultati istraživanja koje je u ovom gradu sprovela renomirana regionalna agencija od 15. do 21. novembra.

Prema istraživanju, za koaliciju oko DPS izjasnilo se 42, 4 odsto ispitanih građana, a za koaliciju Za budućnost Mojkovca 31, 5 odsto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Demokratska Crna Gora Alekse Bečića ima podršku 15, 2 odsto, a URA 6, 2 odsto.

Ispod cenzusa su ostale Ujedinjena Crna Gora i grupa građana Ne damo Mojkovac sa 2, 4, odnosno 2, 3 odsto.

Ovi rezultati govore da se vodi teška i izjednačena borba i da će do kraja biti neizvjesno. Očigledno je da na rezultate može uticati i rasipanje glasova, jer se UCG i Ne damo Mojkovac nalaze ispod cenzusa, što ide na ruku DPS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.