Izvor: Blic, 13.Dec.2019, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HAJDE DA ZAVRIŠMO BREGZIT!" Izbori u Britaniji: Džonson slavi najveću pobedu Konzervativaca još od Margaret Tačer, Korbinu pozivi da da ostavku

Na vanrednim parlamentarnim izborima u Velikoj Britaniji Konzervativna partija osvojila je apsolutnu većinu mesta u parlamentu, na osnovu do sada izbrojanih glasova, rekao je premijer Boris Džonson, navodi Aj-Ti-Vi, prenosi Rojters. Projekcije ukazuju da će torijevci dobiti 368 mesta, a bilo je potrebno 326.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HAJDE DA OBAVIMO BREGZIT!" Džonson slavi najveću pobedu konzervativaca od Margaret Tačer, Korbinu pozivi da da ostavku

Izvor: Blic, 13.Dec.2019

Na vanrednim parlamentarnim izborima u Velikoj Britaniji Konzervativna partija osvojila je apsolutnu većinu mesta u parlamentu, na osnovu do sada izbrojanih glasova, rekao je premijer Boris Džonson. Projekcije ukazuju da će torijevci dobiti 368 mesta, a bilo je potrebno 326.

Nastavak na Blic...

DEMONSTRACIJE ISPRED DŽONDONOVE KANCELARIJE: Ne žeale da prihvate njegovu pobedu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Dec.2019

Juče su u Velikoj Britaniji održani izbori na kojima su nadmoćno pobedili Boris Džonson i njegova Konzervativna stranka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.