Građanska inicijativa SDP na izbore izlazi sa Srpskom listom

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građanska inicijativa SDP na izbore izlazi sa Srpskom listom

Na predstojeće vanredne parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji Građanska inicijativa "Sloboda demokratija pravda" izaći će zajedno sa Srpskom listom.
Građanska inicijativa "Sloboda demokratija pravda" donela je odluku da na izborima na Kosovu i Metohiji, zakazane za 6. oktobar, učestvuje sa ostalim političkim opcijama koje će se naći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na listi "Srpska lista - Aleksandar Vučić".
"Srbima na Kosovu i Metohiji u ovim trenucima je preko potrebno jedinstvo, podrška države Srbije radi opstanka i očuvanja državnih i nacionalnih interesa", navodi se u saopštenju Građanske inicijative SDP, prenosi Kosovo onlajn.
Građanskom inicijativom SDP rukovodio je Oliver Ivanović, koji je ubijen u severnoj Mitrovici 16. januara 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stranka Olivera Ivanovića na izbore izlazi sa Srpskom listom

Izvor: Blic, 05.Sep.2019

Stranka brutalno ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, na predstojeće vanredne parlamentarne izbore na KiM 6. oktobra izaći će na listi "Srpska lista - Aleksandar Vučić".

Nastavak na Blic...

Oliverova stranka ide na izbore sa SRSPSKOM LISTOM: Srbima potrebno jedinstvo

Izvor: RTV Pink, 05.Sep.2019

Stranka ubijenog Olivera Ivanovića, Građanska inicijativa "Sloboda demokratija pravda",na predstojeće vanredne parlamentarne izbore 6. oktobra na Kosovu izaći će na listi "Srpska lista-Aleksandar Vučić".

Nastavak na RTV Pink...

"Ne želim savez sa strankom čiji je potpredsednik osumnjičen za ubistvo Olivera Ivanovića"

Izvor: VOA, 05.Sep.2019

Građanska inicijativa "Srbija demokratija pravda-Oliver Ivanović"  saopštila je da će na predstojeće parlamentarne izbore na Kosovu učestvovati sa ostalim političkim opcijama koje će se naći na listi „Srpska lista- Aleksandar Vučić“. Međutim dva odbornika ove građanske inicijative...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.