Izvor: RTS, 07.Feb.2022, 13:50

General Delić nosilac parlamentarne liste koalicije NADA

General Božidar Delić biće nosilac liste Srpske koalicije NADA na predstojećim parlamentarnim izborima, saopšteno je na konferenciji za novinare u sedištu Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS).
Potpredsednik DSS Predrag Marsenić pročitao je pismo predsednika te stranke Miloša Jovanovića odsutnog zbog korone, u kome je navedeno da je time koalicija NADA potvrdila ono što je bilo jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ranije da je "reč o jedinoj, ozbiljnoj patriotskoj alternativi vlasti, i jedinom ozbiljnom izboru za sve građane koji pored demokratskog gaje i snažan patriotski duh".

"Kada jednu političku organizaciju podržavaju jedan od najvećih živih srpskih pesnika, ako ne i najveći, kao što je Matija Bećković, i jedan od najvećih živih ratnika ako ne i najveći - kao što je general Božidar Delić, onda je svaka dalja rasprava izlišna, i svako dvoumljenje u vezi sa tim suvišno", naveo je Jovanović u pismu.
Predsednik POKS-a Vojislav Mihailović naveo je da se general Delić istakao onda kada je bilo najteže – tokom NATO agresije na Jugoslaviju.
Mihailović veruje da će se koliciji NADA u narednom periodu priključiti još kvalitetnih ljudi koji će, kako je rekao, doneti promene na bolje.
"NADA znači nacionalno demokratska alternativa i ona nema alternativu", poručio je Mihailović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bivši komandant srpskih snaga na Kosovu nosilac liste na izborima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2022

Nekadašnji vojni general Božidar Delić, koji je tokom rata na Kosovu bio komandant brigade Vojske Jugoslavije, biće nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima u Srbiji najavljenim za 3. april, objavljeno je iz ove koalicije. Koaliciju NADA čine desno orijentisana Demokratska stranka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.