Gatuzo na pozajmljenom vremenu, Milanov spisak postoji, koliko je realan?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo na "pozajmljenom vremenu", Milanov spisak postoji, koliko je realan?

Iskreno, teško je očekivati da neka imena prihvate posao, šta će ostati "Rosonerima". Leonardo ima ideju, ali ništa ne zavisi od kluba...

Milan ubrzano traži novog trenera, juče su Leonardo i Maldini, posle eliminacije iz kupa održali sastanak sa Gatuzom. Nema informacija o čemu se razgovaralo, osim što mediji pišu da su čelnici nezadovoljni formom u ključnom trenutku sezone.

Sve je jasnije da Gatuzo neće ostati ni ako Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbori četvrto mesto, priča se da je jaz između njega i Leonarda prevelik.

Brazilac svim silama želi Sarija, ali može samo da čeka, ako izbori top 4, ili osvoji LE, teško da će Čelsi otpustiti Italijana.

Ideja Gazidisa da se pokuša sa Poketinom je nerealna, kao i Antonio Konte koji je mnogo bliži Interu.

Pojavio se Rudi Gardija bivši trener Rome, on bi mogao da stigne iz Marseja, a u javnosti se vrte imena Simonea Inzagija i Vengera što je malo verovatno.

Po svemu sudeći, Milan će morati da sačeka, ako ostanu bez Lige šampiona biće još teže dovesti željenu metu na klupu. Leonardo, u koga Amerikanci imaju najviše poverenja je odabrao Sarija, ali kako rekosmo, to zavisi od Čelsija, odnosno ishoda njihove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miha ga pre četiri godine sprečio da sedne na klupu giganta, sada će se vratiti u velikom stilu?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019

Nema sumnje on je prvi pik, a začuđuje da je i ako osvoji trofej na kraju sezone viđen za otkaz...U Engleskoj i dalje pričaju o odlasku Mauricija Sarija, naime, stručni štab u kome je i Đanfranko Zola je ubeđen da će zajedno sa trenerom izgubiti posao, pa nekadašnji fudbaler Čelsija traži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.