EU pustila Đukanovića niz vodu; Glasajte za Abazovića

Izvor: B92, 03.Dec.2021, 19:52

EU pustila Đukanovića "niz vodu"; "Glasajte za Abazovića"

Evroposlanica i Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola Fon Kramon navela je danas da je Crna Gora predugo bila zarobljenik DPS.

Ona je putem Tvitera pozvala birače u Crnoj Gori da na lokalnim izborima na Cetinju i u Mojkovcu glasaju za Pokret URA.

"Vreme je da građani Crne Gore još jednom potvrde da je mesto DPS-a u istoriji i pred sudom", napisala je Fon Kramon na Tviteru.

Ona je ocenila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Pokret URA jedini istinski građanski, zeleni, progresivni, proevropski glas u Crnoj Gori i da ima političku volju da se bori protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fon Kramon pozvala građane da na lokalnim izborima podrže URA Dritana Abazovića

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2021

Crna Gora je veoma dugo bila zarobljena od strane Demokratske partije socijalista i njenog korumpiranog i nacionalističkog režima, poručila je evroposlanica i Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon i pozvala građane Mojkovca i Cetinja da na predstojećim lokalnim izborima podrže...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.