EVROPSKE INTEGRACIJE SU MRTVE! NAROD VRAĆA SVOJE ZEMLJE! Stiv Benon likuje posle izbora za EP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"EVROPSKE INTEGRACIJE SU MRTVE! NAROD VRAĆA SVOJE ZEMLJE!" Stiv Benon likuje posle izbora za EP!

Bivši strateg Bele kuće Stiv Benon rekao je danas, nakon što su na izborima za EP pobedu u Italiji, Francuskoj i Britaniji odnele nacionalističke partije, da su evropske integracije mrtve.

Benon smatra da rezultati izbora pokazuju da je evropski centar urušen i da je tradicionalno desna i leva orijentacija u politici zamenjena bitkom nacionalističkih protiv globalističkih snaga, prenela je agencija AP.

Narod "vraća svoje zemlje", istakao je Benon i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je to tek početak.

Prema Benonovim rečima, "supergrupa" evroskeptičnih partija blokiraće svaki pokušaj produbljivanja integracija među zemljama-članicama EU.

- Svaki dan će biti kao bitka za Staljingrad - zaključio je bivši strateg Bele kuće.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.