Izvor: Danas, 17.Feb.2022, 15:21

Đilas: Nisam čuo disonantne tonove u opoziciji, bar ne iz Ujedinjene Srbije; Tadić: Odgovornost za izborni rezultat snosiće oni koji nisu hteli ovakav dogovor godinama

Nisam čuo disonantne tonove u opoziciji, možda ne pratim dovoljno medije. Niti sam primetio napadanje između opozicionih stranka, bar ne iz Ujedinjene Srbije, predizborne koalicije kojoj pripada Stranka slobode i pravde, u odnosu na druge stranke. Mi ćemo se toga držati i dalje, nećemo ulaziti u konflikte sa opozicijom. Naš zajednički protivnik je režim. Želimo da pobedimo na izborima i da menjamo sistem – rekao je za N1 Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, neporedno nakon potpisivanja Sporazuma za odgovornu Srbiju.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.