Izvor: JUGpress.com, 15.Avg.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Aleksandar Vučić kandidat za predsednika opštine Medvedja?

MEDVEDJA

U Medvedji se redovni lokalni izbori održavaju 8. septembra.

Posle najezde aktivista SNS iz drugih krajeva Srbije, crnih džipova bez tablica, proverenih “uterivača glasova” koje predvodi Zelja, prvog i drugog spiska kojima se preti ljudima na terenu (prvi je za one koji glasaju za SNS a drugi za one koji neće da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kažu za koga će da glasaju i dal će uopšte da izlaze na izbore) sve bandere i slobodna mesta u Medvedji su oblepljena plakatima sa kojih se smeši predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić i poruka “Zato što volimo Medvedju ” i zaokruženi broj 1.

Ni na jednom od plakata nema čak ni imena kandidata SNS za predsednika opštine Nebojše Arsića , koji je i u predhodne četiri godine bio uzdanica SNS i koalicije oko njih na čelu ove multietničke opštine u kojoj je sve manje ljudi a sve više infrastrukturnih vrlo skupih projekata.

Otvaranje novih radnih mesta izgleda nije isplativo pa ih u Medvedji i nema.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.