Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2018, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNS godišnjicu uspješnog rada obilježava na Kozari

BANJALUKA - Više od 300 članova organizacija mladih i žena Demokratskog narodnog saveza (DNS) boraviće ovog vikenda na Mrakovici, gdje će biti organizovani akcija uređenja Nacionalnog parka, sportske aktivnosti i druženje.

U okviru dvodnevnog boravka na Kozari, u nedjelju će biti održane sjednica Glavnog odbora Organizacije žena i sjednica Skupštine Organizacije mladih DNS-a.

Na sjednicama ovih organa trebalo bi da budu analizirani rezultati dosadašnjih aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i doneseni planovi aktivnosti u vezi sa predstojećim parlamentarnim izborima, saopšteno je iz DNS-a.

Borivoj Obradović, predsjednik Organizacije mladih DNS-a, kaže da će na Mrakovicu doći predstavnici mladih iz svih opštinskih organizacija, a očekuju i dolazak gostiju iz regiona.

"Na sjednici Skupštine Organizacije mladih biće prezentovani rezultati koje smo postigli od juna prošle godine, kada smo imali izbore u našoj organizaciji, pa do sada. Zahvaljujući tome što smo cijele godine radili u kontinuitetu i uz zavidnu aktivnost svih opštinskih organizacija, realizovali smo sve što smo planirali, a rezultati su iznad očekivanja i to ćemo promovisati na Kozari", rekao je Obradović.

On je još dodao da Organizacija mladih u dobroj formi čeka početak predizborne kampanje, koja će za njih biti samo efektna  završnica svakodnevnog timskog rada i zato, rekao je, vjeruju da će i izborni rezultat biti iznad očekivanog.

Predsjednica Organizacije žena DNS-a Slađana Ilić kaže da je u pitanju zajednička akcija žena i mladih uređenja Nacionalnog parka "Kozara".

"Drago mi je da ćemo skupa sa mladima organizovati jednu ovakvu akciju  koja se neće zaustaviti na ovome. Planiramo slične organizovati i u ostalim dijelovima Republike Srpske", kaže Ilićeva i najavljuje za nedjelju sjednicu Glavnog odbora Organizacije žena na Mrakovici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.