DA ODBOLUJU SVOJE BOLI! Nenad Jezdić BESNO ODGOVORIO na pitanje o Lečiću i OPTUŽBAMA za SILOVANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 17:41

"DA ODBOLUJU SVOJE BOLI!" Nenad Jezdić BESNO ODGOVORIO na pitanje o Lečiću i OPTUŽBAMA za SILOVANJE

"Svakome želim da se izbori za svoju istinu i neka svako radi svoj posao...!"

Glumac Nenad Jezdić oštro je reagovao na pitanje o situaciji u kojoj se našao Branislava Lečića, kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

On je rekao da nije bio na tom mestu i da nema mišljenje, jer nije upućen.

Posle Danijele, Lečića je za napastvovanje optužila i Merima Isaković. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnoge javne ličnosti, pre svega glumi i glumice su iznosile prethodnih dana i nedelja svoj stav po ovom pitanju, ali Nenadu Jezdiću je zasmetalo kada je bio upitan da kaže nešto o celoj situaciji.

- Pređite na sledeće pitanje! Je l’ sam ja bio tamo, je l’ ste vi bili tamo? Možda možete vi meni da kažete nešto više o tome. Ili vi mislite da ja znam nešto što vi ne znate - rekao je glumac ljutito.

On je rekao da svako treba da radi svoj posao i da se izbori za istinu.

- Svakome želim da izgura svoju istinu, svakome želim da se izbori za svoju istinu i neka svako radi svoj posao, kako mi je rekao jedan mudar čovek. Da pustimo ljude sve da odboluju svoje boli - rekao je Jezdić za medije.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.