Cerić: Zašto Bošnjaci u Sandžaku aktivnije ne sudjeluju u izborima u Bosni

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cerić: Zašto Bošnjaci u Sandžaku aktivnije ne sudjeluju u izborima u Bosni

Danas se održavaju opći izbori u Bosni i Hercegovini, reisu-l-ulema emeritus dr. Mustafa Cerić na svom Facebook profilu uputio pitanje zašto Bošnjaci u Sandžaku aktivnije ne sudjeluju u izborima u Bosni? “Pitanje danaZašto Bošnjaci u Sandžaku nemaju pravo da aktivno sudjeluju u bosanskim izborima, kao što bosanski Hrvati imaju pravo aktivno sudjelovati u hrvatskim, a Srbi u srbijanskim izborim?” napisao je dr. Cerić na svom profilu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Cerić: Zašto Bošnjaci u Sandžaku aktivnije ne sudjeluju u izborima u BiH

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2018

Danas se održavaju opći izbori u Bosni i Hercegovini, reisu-l-ulema emeritus dr. Mustafa Cerić na svom Facebook profilu uputio pitanje zašto Bošnjaci u Sandžaku aktivnije ne sudjeluju u izborima u Bosni? “Pitanje dana Zašto Bošnjaci u Sandžaku nemaju pravo da aktivno sudjeluju u bosanskim...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.