Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić: Konačan dogovor Saveza za promene o nastupu na izborima u februaru

Predsednik Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ Dragan Čavić očekuje da bi Savez za promene narednih dana mogao da postigne konačan dogovor o nastupu na predstojećim opštim izborima.

Čavić je rekao da predstavnici stranaka koje čine Savez za promene vode intenzivne razgovore u vezi s kandidatima za najvažnije funkcije, te da tokom tih razgovora nema nikakvih nesporazuma.

- Naš operativni plan o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako ćemo obavljati određene aktivnosti, uključujući i objavljivanje imena kandidata, stvar je dogovora. Očekujemo da bi narednih dana mogli da imamo zaokružen dogovor o svim pitanjima, ne samo za kandidature - rekao je Čavić, koji je u Doboju prisustvovao sastanku predstavnika Saveza za promene.

Dodaje da tu spadaju i osnovni elementi političkih poruka i sve ostalo što čini koncepciju nastupa na izborima.

- Takođe, svaka od stranaka ima svoje nadležne organe. Moramo utvrditi dinamiku održavanja sednica tih organa koji će potvrditi naše političke dogovore. Realno je da taj posao bude završen u drugoj polovini februara - naveo je Čavić.

On kaže da bi narednih dana mogla da bude održana i zajednička konferencija za medije ključnih ljudi iz Saveza za promene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Savez za promene HOĆE SVE: Ivanić kandidat PDP, drugog će predložiti SDS

Izvor: Blic, 24.Jan.2018

Predsednik SDS Vukota Govedarica izjavio je danas da će kandidat Saveza za promene /SzP/ na predstojećim opštim izborima za jednu od pojedinačnih funkcija biti Mladen Ivanić iz PDP, dok će drugog kanditata predložiti SDS...- O tome da li će Ivanić biti kandidovan za predsednika Republike Srpske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.