CIK BiH kaznila dvije stranke, odbila zahtjev za ponovno brojanje glasova 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2020, 16:54

CIK BiH kaznila dvije stranke, odbila zahtjev za ponovno brojanje glasova 

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK BiH) održala u utorak 24. novembra 2020. godine hitnu sjednicu na kojoj je kaznila političke stranke Nezavisni blok i Narod i pravdu sa po 1.000 KM (500 eura) zbog oglašavanja putem Facebooka u vrijeme predizborne šutnje. Lokalni izbori u BiH održani su u nedjelju 15. novembra. Izborna šutnja je počela u subotu u 7 ujutro i trajala do 19 sati kada su zatvorena birališta. CIK BiH odbila je zahtjeve za ponovno brojanje glasačkih listića...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ponovo brojanje glasova na pojedinim biračkim mjestima

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2020

SARAJEVO - Centralna izborna komisija BiH je na današnjoj hitnoj sjednici donijela Naredbu kojom se Glavnom centru za brojanje naređuje da izvrši brojanje glasačkih listića sa pojednih biračkih mjesta za određene organe vlasti, a da za određen broj biračkih mjesta utvrdi broj potpisa na ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.