Borani, proverite da li ste upisani u birački spisak

Izvor: Bor030.net, 16.Jan.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borani, proverite da li ste upisani u birački spisak

U susret lokalnim izborima, zakazanim za 4.mart, opština Bor pozvala je birače da izvrše uvid izvrše uvid u birački spisak, ali i da podnesu zahtev za upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u Jedinstvenom biračkom spisku.   Uvid u deo biračkog spiska građani neposredno mogu da izvrše svakog radnog dana od 7 do 15 ... The post Borani, proverite da li ste upisani u birački spisak appeared first on Bor030.net.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Počelo sa radom klizalište u Boru

Izvor: Bor030.net, 16.Jan.2018

Gradsko klizalište na platou borskog Sportskog centra počelo danas sa radom. Ljubitelji klizanja imaće priliku da uživaju na ledu svakog radnog dana od 17 do 22 sata, a vikendom od 10 do 22 sata. Na nešto kasniji početak sezone klizanja u Boru uticala su izuzetno visoke temperature, neuobičajne...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.