Bojkot izbora na Balkanu: Iskustva odluke da se ne ulazi u izbornu trku

Izvor: Danas, 02.Sep.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojkot izbora na Balkanu: Iskustva odluke da se ne ulazi u izbornu trku

Getty ImagesBojkot izbora nije pasivan, već je neophodna prava predizborna kampanja protiv glasanja, kažu sagovornici BBC-ja Sve glasnija priča srpske opozicije da će bojkotovati naredne parlamentarne izbore jer ne postoje uslovi za ravnopravnu borbu donela bi Srbiji redak politički fenomen, ali svakako ne i politički izuzetak. Odluka da se građani pozovu da ne glasaju nije […] Članak Bojkot izbora na Balkanu: Iskustva odluke da se ne ulazi u izbornu trku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojkot izbora na Balkanu: Iskustva odluke da se ne ulazi u izbornu trku

Izvor: B92, 02.Sep.2019

Eventualni bojkot izbora srpske opozicije ne bi bio prvi takav slučaj na Balkanu - BBC na srpskom analizira kako su prošle ranije slične ideje...Sve glasnija priča srpske opozicije da će bojkotovati naredne parlamentarne izbore jer ne postoje uslovi za ravnopravnu borbu donela bi Srbiji redak politički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.