Bačevac prekršio izbornu ćutnju u Skupštini Srbije – Blatio nosioca liste Matice bošnjačke

Izvor: SandzakPress.net, 02.Nov.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačevac prekršio izbornu ćutnju u Skupštini Srbije – Blatio nosioca liste Matice bošnjačke

Član SDPS-a Muamer Bačevac, prekršio je izbornu ćutnju za izbore za Bošnjačko nacionalno vijeće, time što je prvi napao nosioca liste Matice bošnjačke akademika Muamera Zukorlića Muftiju. Time je na najgrublji način prekršena izborna šutnja od strane Ljajićeve partije i narušena su izborna pravila. 

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SPP osuđuje kršenje izborne šutnje od strane Muamera Bačevca

Izvor: SandzakPress.net, 02.Nov.2018

Stranka pravde i pomirenja najoštrije osuđuje kršenje izborne šutnje od strane narodnog poslanika SDPS-a Muamera Bačevca i potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srbije Vladimira Marinkovića također iz SDPS-a Rasima Ljajića koji su na najbrutalniji način zloupotrijebili Narodnu skupštinu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.