BORIM SE ZA POBEDU I ONO ŠTO ĆE OSTATI IZA MENE Predsednik Vučić o aprilskim izborima i najavi kandidature Ponoša

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 23:06

"BORIM SE ZA POBEDU I ONO ŠTO ĆE OSTATI IZA MENE" Predsednik Vučić o aprilskim izborima i najavi kandidature Ponoša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se večeras naciji, gde je između ostalog govorio i o predsedničkim izborima i drugim kandidatima.

- Nikada se ne bojim poraza, borim se za pobedu i da ne ukaljam obraz. Borim se za pobedu i za ono što će ostati iza mene. Neko od nas će ići na listu za predsednika, neko za čelo Skupštine.

Čestitam svim kandidatima, to su ozbiljni kandidati. Mi ćemo videti, još uvek je prerano i imamo još uvek mnogo toga da uradimo do tada - komentarisao je predsednik najavu kandidature Ponoša ispred stranke Dragana Đilasa - rekao je predsednik Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori,   Kandidatura Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.