Arifi i Musliju zajedno na izborima u Medveđi, proglašena i lista Miše Vacića

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arifi i Musliju zajedno na izborima u Medveđi, proglašena i lista Miše Vacića

Nedavno osnovan odbor stranke Miše Vacića, Srpska desnica, učestvovće na izborima u Medveđi. Sa zajedničkom listom na izbore će 8. septembra izaći Alternativa za promene Nagipa Arifija i Demokratska partija Šćirima Muslija.

Za izbore u Medveđi, prema rečima predsednika Izborne komisije Ivana Kostića, proglašeno je 6 lista. Građani će birati svojih 25 predstavnika koji će zastupati njihove interese >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u lokalnom parlamentu na jednom od 28 biračkih mesta.

Do sada je predato i proglašeno 6 listi. Mislim da će to biti to, jer je rok za predaju do kraja nedelje - kaže Kostić.

Pored ove 2, za vlast se u Medveđi bore naprednjaci, koji su u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom predali listu “Aleksandar Vučić - Zato što volimo Medveđu”, zatim PUPS sa listom “I Medveđa je Srbija”, Srpska radikalna stranka i Partija demokratskog delovanja koju predvodi Fljorim Sahiti, dosadašnji zamenik predsednika Skupštine opštine Medveđa.

Predstavnici Pokreta Dveri i Narodne stranke bojkotuju ove izbore.

Podsetimo, vlast je na prethodnim vanrednim izborima 2015. godine osvojila koalicija Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije, a u odborničkim klupama i su i predstavnici Demokratske partije, Grupe građana "Za Gornju Jablanicu", Partije za demokratsko delovanje i Demokratske unije Albanaca.

Inače, 2015. godine su u Medveđi održani vanredni izbori, nakon što je, zbog neodržavanja sednica, raspuštena Skupština i uvedena privremena uprava.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.