Ana Mitić: “Cela redakcija se sprema za izbornu noć!”

Izvor: Prva.rs, 22.Apr.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Mitić: “Cela redakcija se sprema za izbornu noć!”

Kako teku pripreme za izbornu noć?
- Paralelno sa dnevnim događajima, čitava redakcija se priprema za izbornu noć. U toku su veoma zahtevne probe u posebno opremljenom studiju iz koga će naši gledaoci imati najmoderniji grafički prikaz prvih procena rezultata izbora iz minuta u minut. Svakodnevno smo u kontaktu sa gostima koji će te noći zajedno sa nama pratiti prve rezultate i komentarisati mogući razvoj događaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Po čemu se naš program razlikuje od ostalih?
- Zahvaljujući saradnji Antena grupa Srbija i CeSID, u specijalnoj emisiji „Glas Srbije 2016.“, 24. aprila od 20h građani Srbije imaće priliku da 10 minuta pre svih prate rezultate glasanja iz minuta u minut. Specijalnu emisiju „Glas Srbije 2016.“ vodiće Zoran Baranac, koji će u studiju sa prominentnim gostima  razgovarati o toku izbora, njihovim očekivanjima i procenama, i Aleksandra Janić koja će prenositi i komentarisati prve procene izbornih rezultata. Kroz Informativni deo emisije gledaoce ću voditi ja, a iskusni reporteri izveštavaće iz izbornih štabova. Prve procene, promene izbornih rezultata kroz 3D grafički prikaz, promene u skupštinskom sastavu i moguće koalicije, komentarisaće uživo iz studija brojni gosti Prve televizije - analitičari, komentatori, tviteraši, političari, javne ličnosti.
Šta ti je najveći izazov kad radiš izbore uživo?  
- Svaki izbori su najvažniji događaj za građane jedne zemlje. Samim tim, biti deo izborne noći u kojoj se prate izborni rezultati, velika je čast, a zbog složenosti čitavog projekta i važnosti događaja, istovremeno i veliki izazov.
Sve detalje o emisiji "Glas Srbije 2016." možete da nađete OVDE
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.