Aktivisti NKD-a o izborima pričaju i sa Leskovčanima

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivisti NKD-a o izborima pričaju i sa Leskovčanima

Nakon ulične akcije u Nišu, članovi Nacionalne koalicije za dentralizaciju o izbornim uslovima razgovaraće i sa građanima Leskovca. Akciju organizuju u četvrtak, 7. novembra od 12 do 14 sati ispred Robne kuće.

O izbornim (ne)regularnostima moći će da se informišu Leskovčani, a fokus priče je da li građani Srbije glasaju slobodno.

Pokušaćemo da odgovorimo na pitanja vezana za izborni proces, pravilima, ali i o nepravilnostima i gde ih građani mogu prijaviti - kažu organizatori.

Iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju pozivaju građane da budu na njihovoj uličnoj akciji i razgovaraju o ovoj temi.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.