20 odsto starih naprednjaka ne ide na izbornu listu, šansu dobijaju mladi

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Nov.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20 odsto "starih naprednjaka" ne ide na izbornu listu, šansu dobijaju mladi

Hitno sazvan sastanak Gradskog odbora u širem sazivu i dolazak prvog operativca i predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića, iznenadio je sinoć mnoge naprednjake u Nišu. Posebna pažnja je posvećena mladima i njihovom aktivnom uključivanju u politički život grada.

Glišić je sinoć prisustvovao sastanku Gradskog odbora SNS Niš, na kome se analizirao rad stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u gradu na Nišavi..

On je niškim kolegama preeno stav Predsedništva SNS-a, da obrate pažnju, da  "čuju šta građani misle i više razgovaraju sa njima".

Predsednik IO poručio je niškim naprednjacima, govoreći o predstojećim izborima, da će se na poslaničkoj i odborničkim listama, naći veći broj mladih, kao osveženje.

"Najmanje 20 procenata kandidata na našim listama biće nova lica, mladi ljudi, koji će pomoći Srpskoj naprednoj stranci da još brže nastavi borbu za bolju budućnost Srbije", istakao je Glišić.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.