ZATEKLA ME JE VEST DA JE TRAGIČNO OTIŠAO KRALJ NARODNE MUZIKE: Dačić uputio telegram saučešća porodici Šaulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATEKLA ME JE VEST DA JE TRAGIČNO OTIŠAO ''KRALJ NARODNE MUZIKE'': Dačić uputio telegram saučešća porodici Šaulić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici Šabana Šaulića

- Kao prijatelj, ali i veliki poštovalac Šabanovih ostvarenja, izražavam Vam duboko saučešće. Zatekla me je vest da je brzo i tragično otišao ''kralj narodne muzike''.

On je obeležio jednu epohu u srpskoj i jugoslovenskoj muzici, ostajući blizak svim generacijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja ga neću zaboraviti, ali će mi nedostajati njegov topli glas, ali pre svega on. Šaban je bio ''kralj narodne muzike'', ali je bio i veliki čovek.

Siguran sam da će njegova dela nastaviti da žive i nadam se da njegovim odlaskom bogatstvo srpske pesme neće nestati niti utihnuti", navodi se u telegramu saučešća ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čubrilović: Na tužan način otišao kralj narodne muzike

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2019

BANJALUKA – Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, uputio je saučešće porodici i svima onima koji vole Šabana Šaulića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.