Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 06:32

Vučić danas u Skupštini predstavlja izveštaj o pregovorima u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstaviće poslanicima u Skupštini Srbije izveštaj o dijalogu Beograda i Prištine. Prenos na Prvom programu RTS-a.
Predsednik Aleksandar Vučić informisaće u Narodnoj Skupštini građane i poslanike o pregovorima u Briselu i perspektivama delovanja srpske države na Kosovu i Metohiji, najavila je pres služba predsednika.
Vučić će predstaviti Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od maja 2019. godine do juna ove godine, kao i Izveštaj o pregovaračkom procesu sa Privremenim institucijama samouprave u Prištini od maja 2019. do 15. juna ove godine.  
Obraćanje predsednika Srbije predviđeno je u 12 sati.
Vučić je juče delu opozicije predstavio izveštaj o dijalogu sa Prištinom. 
Tim povodom, predsednik Skupštine Ivica Dačić izjavio je da je Vučić predstavnicima vanparlamentarne opozicije predstavio izveštaj o dijalogu sa Prištinom, sve dileme i probleme aktuelnog toka dijaloga i sve pritiske sa kojima se Srbija suočava.
Dačić je novinarima rekao da je ovo bio jedinstven i možda prvi sastanak te vrste u poslednjih više godina imajući u vidu da su Vučić i predstavnici stranaka još na prvom sastanku govorili o potrebi da o državnim pitanjima komuniciraju i vlast i opozicija.
On je dodao da su učesnici pozdravili takvu vrstu političkog delovanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS U SKUPŠTINI: Vučić pred poslanicima o KiM i pregovorima sa Prištinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021

Dijalog Beograda i Prištine na političkom nivou, nastavljen je 15. juna nakon višemesečnog zastoja, a u Briselu su razgovarali predsednik Vučić i premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstaviće danas poslanicima u parlamentu izveštaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(UŽIVO) Vučić u Skupštini Srbije, podnosi izveštaj o dijalogu Beograda i Prištine: "Pred nama nije LAK ZADATAK" (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja u Skupštini Srbije izveštaj o pregovorima Beograda i Prištine, a govoriće i o celokupnoj situaciji u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Nastavak na Blic...

Vučić u Skupštini o Kosovu: Srbiji ne odgovara zamrznuti konflikt

Izvor: VOA, 22.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da su predstavnici Prištine na poslednjem sastanku u Briselu pred zvaničnicima EU Žozepom Boreljom i Miroslavom Lajčakom u više navrata nedvosmisleno ponovili da ih ne interesuje šta je neka prethodna kosovska vlast potpisala i prihvatila,...

Nastavak na VOA...

Vučić o opoziciji i Kosovu: Samo hoće da se ratosiljaju diktatora

Izvor: Danas, 22.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uporedio je deo opozicije koja razgovara se evroparlamentarcima ističući da je njihov jedini cilj „da svrgnu diktatora sa vlasti“ te da nemaju rešenje za Kosovo, sa delom opozicije sa kojima se juče sastao u okviru pregovora o izbornim uslovima zahvaljujući...

Nastavak na Danas...

U Novom danu o porukama sa sednice Skupštine o dijalogu Beograda i Prištine

Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podneo je Skupštini Srbije izveštaj o pregovorima Beograda i Prištine. Šta je sa sednice poručeno u Novom danu govore Goran Bogdanović, bivši ministar za Kosovo i Metohiju i član opozicione Socijaldemokratske stranke i urednica portala Kossev Tatjana Lazarević.

Nastavak na N1 televizija...

Vučić tvrdi da je upozorio Kurtija da neće dozvoliti progon srpskog naroda

Izvor: Beta Video, 22.Jun.2021

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u nedavnom dijalogu sa predstavnicima Prištine u Briselu jasno rekao da Beograd neće dozvoliti nikakav novi progon srpskog naroda, kao što se to dogodilo u akcijama Oluja ili Bljesak. (CH1) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.