VUČIĆ O SASTANKU SA SPS I JS: Korektni i VAŽNI RAZGOVORI o budućnosti Srbije s Dačićem i Markovićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 12:01

VUČIĆ O SASTANKU SA SPS I JS: Korektni i VAŽNI RAZGOVORI o budućnosti Srbije s Dačićem i Markovićem (FOTO)

Dačić je nakon sastanka rekao da je razgovor bio opširan i detaljan.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se, povodom konsultacija za formiranje nove Vlade, sa predstavnicima izborne liste "Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma".

- Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije sa Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
"Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije sa Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem". - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se, povodom konsultacija za formiranje nove Vlade, sa predstavnicima izborne liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 20, 2020 at 12:13am PDT

-  Ponosni smo na sve rezultate od 2012. godine, Srbija je ojačala i vratila temu KiM na dnevni red. Uspeli smo da na miroljubiv način odbranimo naše državne interese i da 18 zemalja povuče priznanje - rekao je Dačić novinarima.

On je poručio da su u koaliciji SPS-JS spremni za nastavak saradnje koja bi trebalo da se temelji na zajedničkim ciljevima.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2020

BEOGRAD - Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije sa Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem, poručio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslije konsultacija o formiranju vlade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.