Socijalisti nikada nisu bežali od promena: Glasaćemo za Malog

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti nikada nisu bežali od promena: Glasaćemo za Malog

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je da će SPS glasati za Sinišu Malog kao novog ministra finansija.

- Mali se dobro pokazao na mestu gradonačelnika i SPS će glasati za taj predlog. Takodje želim da istaknem da je i Dušan Vujović odlično radio taj posao - kazao je on.

Što se rekonstrukcije vlade tiče poručio je da SPS ne zanima rekonstrukcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Mediji, kada ne znaju šta će da pišu, najave rekonstrukciju. To je pitanje za najjaču stranku, a to je trenutno SNS. Dakle, o svemu se pitaju Vučić i Brnabićeva. Mi imamo dobre kadrove u Vladi i zadovoljni smo kako rade - istakao je Dačić.

Rekao je da su odnosi u vladi dobri, da se tu i tamo pojavi koja trzavica, ali da je to normalno.

- Ne bih se složio da radimo “u leru”. Rekao bih da radimo punom parom i da sve više i više shvatamo potrebu da radimo kao tim - naglasio je on.

Što se SPS-a tiče rekao je da će naravno biti promena u stranci, ali na kongresu i demokratskim putem.

- Socijalisti nikada nisu bežali od promena i po tome smo poznati. Svako od funkcionera stranke podneće izveštaj, analiziraće se njihov rad i onda će ko nije dobro radio biti smenjen. Nema tu sentimentalnosti. Samo zahvaljujući takvim radom smo i opstali sve ove godine i na političkoj sceni, ali i na vlasti. Dakle, neće biti nedodirljivih u stranci - istakao je Dačić.

Najavio je da će ako reprezentacija Srbije pobedi Brazil pevati sa selektorom Mladenom Krstajićem.

- Samo neka oni dobro odigraju u Rusiji i obraduju narod. A ako pobede Brazil, obećavam da ću pevati s Krstajićem - naglasio je on dodajući da bi voleo da ode u Rusiju sa sinom Lukom na neku utakmicu, ali da ne može da garantuje da će uspeti, jer mora da vidi da li mu obaveze dozvoljavaju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko je Siniša Mali i zašto je on najbolje rešenje za ministra finansija

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2018, 10:17

Odlično se pokazao na čelu Beograda..Gradonačelnik Beograda i kandidat za ministra finansija Siniša Mali ima znanja i iskustvo da razvije i ubrza srpske privredne tokove!..Pročitajte i:..Politički analitičar Dragomir Anđelković smatra da se Mali više nego uspešno pokazao na čelu Beograda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.