Socijalisti konačno dobijaju kompletno vođstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti konačno dobijaju kompletno vođstvo

Socijalistička partija Srbije (SPS) trebalo bi tokom septembra, gotovo devet meseci od kako je na stranačkom kongresu Ivica Dačić ponovo izabran za lidera stranke, da konačno kompletira rukovodstva, pišu "Večernje novosti".

Prema izvorima lista iz vrha SPS-a, potpredsednička mesta pripašće najverovatnije mlađim kadrovima koji su se "u prve partijske ešalone probili posle 5. oktobra" 2000. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a glavni kandidati su Aleksandar Antić, Dušan Bajatović, Đorđe Milićević i Dejan Radenković.

"Novosti" dodaju da bi bez stranačkih funkcija mogli da ostanu Slavica Đukić Dejanović i Žarko Obradović, koji bi, kako navode njihovi izvori, mogli da dobiju mesta u diplomatiji.

Ivica Dačić najavio je promene i na drugim nivoima u stranci, posebno, kako piše "Kurir", radom poslanika u Skupštini Srbije, odnosno njihovim čestim odsustvovanjem sa sednica, što im zameraju i partneri iz Srpske napredne stranke.

"Oni koji nisu redovni na sednicama Skupštine, neće biti u narednom sazivu", rekao je Dačić za "Kurir".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS kompletira rukovodstvo, neki bi mogli ostati bez funkcija

Izvor: B92, 06.Sep.2019

Beograd -- SPS bi trebalo da tokom septembra, gotovo devet meseci od kako je na stranačkom kongresu Ivica Dačić ponovo izabran za lidera, konačno kompletira rukovodstvo...Kako pišu "Večernje novosti" koje se pozivaju na izvor iz vrha SPS-a, potpredsednička mesta pripašće najverovatnije mlađim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.