Prijateljstva u politici retka, ali samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020, 12:43

Prijateljstva u politici retka, ali samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija

Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prema njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS Ivicom Dačićem.

"Pred Srbijom su teški izazovi. Svaka politička stranka, ali i svaki čovek u našoj zemlji ima obavezu da pomogne svojoj zemlji", istakao je predsednik.

"Prijateljstva su u politici retka, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije", kaže Vučić i poručuje:

"Samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija", naveo je Vučić uz fotografiju na instagram profilu " Buducnostsrbije ".

Obraćanje javnosti nakon sednice Predsedništva 

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas popodne, nakon sednice Predsedništva SNS, i izneti stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke Ane Brnabić za sastav nove vlade.

Prema Tanjugovim informacijama, predsednik Vučić govoriće o još nekim aktuelnim temama, a pre svega, o borbi protiv organizovanog kriminala i mafije, koju je u ponedeljak najavio kao jedan od prioriteta države na unutrašnjem planu, u narednom periodu.

Očekuje se da će se predsenik Vučić obratiti oko 18 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Prijateljstva u politici su retka". Slika Vučića i... FOTO

Izvor: B92, 20.Okt.2020

Beograd -- Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije...Aleksandar Vučić je to napisao na njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS Ivicom Dačićem..."Pred Srbijom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.