Poziv Dačiću na Konferenciju UN u Dohi

Izvor: Akter, 19.Mar.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv Dačiću na Konferenciju UN u Dohi

Ambasador Katara preneo je ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću poziv generalnog sekretara Ban Kimuna za učešće na Konferenciji UN

Ambasador Katara Mubarak bin Fahad Džasim Mohamed Al Tani je na sastanku u Beogradu rekao da bi boravak šefa srpske diplomatije u Dohi, kao i razgovori koje bi tom prilikom imao sa zvaničnicima Katara, značajno doprineli unapredjenju odnosa i približavanju dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />Dačcić je izrazio zadovoljstvo otvaranjem Ambasade Katara u Srbiji, a Ambasade Srbije u Dohi.

On je potvrdio spremnost za jačanje bilateralnog dijaloga i proširenje saradnje, posebno privredne i investicione.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ambasador Katara pozvao Dačića na Konferenciju UN u Dohi

Izvor: Blic, 19.Mar.2015

Ambasador Katara Mubarak bin Fahad Džasim Mohamed Al Tani preneo je danas ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću poziv generalnog sekretara Ban Ki-muna za učešće na Konferenciji UN o sprečavanju zločina i krivičnom pravu u aprilu u Dohi...Ambasador je na sastanku u Beogradu rekao da bi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.