Porodica Teofilović preživela zemljotres na Haitiju

Izvor: Blic, 16.Jan.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Teofilović preživela zemljotres na Haitiju

Porodicu Teofilović, koja je u vreme razornog zemljotresa boravila na Haitiju, pronašili su živu i zdravu pripadnici naše policijske misije pri UN, izjavio je sinoć Tanjugu ministar unutrašnih poslova Ivica Dačić, istakavši da se Teofilovići uskoro vraćaju u Toronto.

Prema njegovim rečima, porodica Đorđa Teofilovića iz Toronta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegova supruga Lemercia Enise Etienne-Teofilović, koja je inače Haićanka, sa dvoje dece Imanuelom i Ileronsom Teofilović, sleteli na aerodrom dva sata pre zemljotresa, saopšteno je u UN.

Dačić je rekao i da je pronađena porodica Miladinović - Mišo i Jasmina Kajkut sa dvogodišnjim bliznakinjama Marinom i Andreom, koja je od 8. januara boravila na Haitiju. Ta porodica se već nalazi u Kanadi, rekao je Dačić i dodao da se ispituje da li je na Haitiju, u vreme zemljotresa, bilo još naših državljanja.

Ministar je ranije danas rekao da prema dobijenim informacijama postoji verovatnoća da je u trenutku kada se desio zemljotres tu bila i porodica Miladinović.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.