POŠTOVANjE ZA DOBRE ODNOSE: Sastanak Ivice Dačića i Filipa Vujanovića

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŠTOVANjE ZA DOBRE ODNOSE: Sastanak Ivice Dačića i Filipa Vujanovića

Potpredsednik Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije boravi u dvodnevnoj poseti Crnoj Gori prilikom čega se sastao sa predsednikom susedne države PREDSEDNIK Crne Gore Filip Vujanović primio je u utorak prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije Ivicu Dačića, koji boravi u dvodnevnoj poseti Crnoj Gori. Predsednik Vujanović osudio je današnje ubistvo lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića izražavajući saučešće uz uverenje da će se uz maksimalni angažman svih otkriti izvršioci ovog ubistva.Pročitajte još: Japanski premijer Šinzo Abe završio dvodnevnu posetu BeograduVujanović je iskazao visoko poštovanje tradicionalno bliskih, intenzivnih i sadržajnih odnosa Crne Gore i Srbije, ukazujući na spremnost Crne Gore da sa Srbijom ima najbolje moguće odnose. Ocenio je da postoji širok prostor daljeg unapređenja saradnje u ekonomiji, posebno u realizaciji zajedničkih projekata u transportnoj i energetskoj infrastrukturi, kroz Berlinski proces i proces saradnje sa NR Kinom, ali i sa drugim investitorima, saopšteno je iz kabineta predsednika Crne Gore, uz napomenu da je on čestitao Srbiji na napretku u pregovorima u evropskim integracijama, saopštavajući zadovoljstvo saradnjom dve države u toj oblasti i naglašavajući da su najbolje perspektive država regiona vezane za pridruživanje Evropskoj uniji. Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić saglasio se sa ocenom bilateralnih odnosa dve države i iskazao spremnost Srbije za dalje njihovo unapređenje u svim oblastima, saopšteno je juče u Podgorici, posle razgovora Vujanovića i Dačića.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DAČIĆ U PODGORICI: Zvaničnici CG osudili ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: RTV Pink, 17.Jan.2018, 15:17

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas u Podgorici sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem, koji je osudio akt nasilja u kojem je stradao lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović i izrazio nadu da će,...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.