PEVAČ MEĐU POLITIČARIMA: Poslušajte kako Ivica Dačić peva Lutku sa naslovne strane! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ MEĐU POLITIČARIMA: Poslušajte kako Ivica Dačić peva "Lutku sa naslovne strane"! (VIDEO)

Ovako to ne bi izveo ni Bora!

Potpresednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u poslednje vreme očigledno je odlučio da obogati svoj muzički repertoar.

Grande Ivica: Čovek koji je pomerio granice diplomatije

Dačić je tako osim neizostavne „Miljacke“ i „Jorgovana“ turskom predsedniku Erdoganu otpevao „Osman Agu“ ali se nije na tome zaustavio pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tako na jednoj privatnoj proslavi ponesen emocijama izveo i rok evergrin „Lutka sa naslovne strane“.

Ne znamo da li je Dačić odlučio da se preporuči za gosta na akustičnom koncertu koji će 15. novembra u Centru „Sava“ održati „Riblja Čorba“ i tako proslaviti 40 godina karijere.

SKANDAL U "PINKOVIM ZVEZDAMA"! Bora Čorba došao na snimanje PIJAN - on kaže da nije! (FOTO)

Ne znamo kako je reagovao Bora Đorđević na ovo izvođenje ali znamo da su gosti uživali i da je raspevani Dačić još jednom uspeo da pobere aplauze za svoje muzičko umeće.

Video pogledajte ovde:

pic.twitter.com/PHkChO4g0r

— pensador (@sakriosamime) October 17, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.