OVO JE DOKAZ DA PACOLI LAŽE: Danci kažu da Srbi nisu uhapšeni, navijači Zvezde se živi i zdravi vratili

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE DOKAZ DA PACOLI LAŽE: Danci kažu da Srbi nisu uhapšeni, navijači Zvezde se živi i zdravi vratili

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, izjavio je danas da nema nikakvih naznaka koje bi potvrdile navode Bedžeta Pacolija da su diplomatsko predstavništvo Prištine u Kopenhagenu napali građani Srbije u Danskoj, prenosi Tanjug.

- Sinoć sam tragom te vesti, kontaktirao naše ljude, jer mi niko ništa nije javio tim povodom. Oni su mi rekli da ih niko nije obavestio, od vlasti u Danskoj, o tome, niti da je neko od naših ljudi uhapšen ili osumnjičen. Tako da za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemamo takvih informacija, niti se bilo ko obratio - rekao je Dačić za TV Prvu i dodao da su Prištini, šta god da se desi, uvek krivi Srbi.

Šef srpske diplomatije istakao je da vlasti u Beogradu nemaju obavezu da javljaju da li je neko uhapšen ili da li se za nekim traga, osim ako osoba nije državljanin Srbije, pa izrazi želju da se obrati našoj ambasadi, na šta ima pravo.

Kako je rekao, Pacolijeve reči o "srpskim banditima i huliganima", verovatno se odnose na navijače koji su bili na utakmici Kopenhagen - Crvena zvezda, koja je odigrana u utorak uveče i konstatovao da na osnovu poslednjih informacija koje poseduje, navijači Zvezde vratili su se za Srbiju, istakao je Dačić.

- Bez obzira, šta god da se desi za njih su uvek krivi Srbi. Ne bi me čudilo da svakoga dana ima nekih drugih informacija. Oni se žale na našu agresivnost. Šta da kaže naš narod kako se ophode prema njima... - naveo je Dačić u svojoj izjavi.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DAČIĆ: Šta god da se desi Srbi su krivi, nemamo nikakve informacije o napadu u Danskoj; Prištini ne odgovara Trampov stav

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da nema nikakvih informacija koje bi potvrdile tvrdnje Bedžeta Pacolija da su diplomatsko predstavništvo Prištine u Kopenhagenu napali građani Srbije u Danskoj i naveo da su Prištini, šta god da se desi, uvek Ministar spoljnih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.