Najbolje ocenjeni ministri Ružić, Dačić i Stefanović

Izvor: Radio 021, 03.Jan.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje ocenjeni ministri Ružić, Dačić i Stefanović

Ministri Branko Ružić, Ivica Dačić i Nebojša Stefanović najbolje su ocenjeni članovi Vlade Srbije – ocenama 2,8, pokazuje istraživanje agencije Faktor plus.

Najbolje je ocenjena premijerka Ana Brnabić, koja je od građana dobila ocenu 3,1. Slede Radim Ljajić sa 2,7, potom Zorana Mihajlović, Milan Krkobabić i Nenad Popović sa po 2,6, dok su ostali dobili između 2,1 i 2,5. Najlošiju ocenu dobio je ministar prosvete Mladen Šarčević – 2,1.

U istom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << istraživanju navodi se da svaki drugi građanin ne veruje da će vlada Ane Brnabić izdržati ceo mandat, od kojih je polovina sigurna u to, a druga polovina je rekla "verovatno ne".

U istrajnost ove vlade veruje 43 odsto, dok je svaki peti siguran da će ovaj sastav izdržati pune četiri godine, pokazuje istraživanje Faktor plusa i lista Politika.

Autor: Politika
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.