Milićević u boljem stanju, obišao ga Dačić

Izvor: Mondo, 04.Nov.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević u boljem stanju, obišao ga Dačić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je odmah nakon povratka sa puta obišao svog partijskog prijatelja Đorđa Milićevića koji je zajedno sa svojim vozačem Dejanom Jakovljevićem doživeo saobraćajnu nesreću.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Potpredsednik Skupštine Srbije i član Predsedništva SPS Đorđe Milićević koji je u subotu transportovan iz Urgentnog centra valjevske bolnice na intenzivnu negu u Klinički centar Srbije, u boljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je stanju, svestan i stabilan.

U poseti sa predsednikom SPS bili su i potpredsednici Aleksandar Antić i Žarko Obradović.

Predsednika SPS i ministara spoljnih poslova Ivicu Dačića zatekla je šokantna vest o nesreći svog partijskog druga dok je bio na važnom državnom zadatku u Komoveltu Dominika.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milićević u boljem stanju, obišao ga Dačić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2018

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je odmah nakon povratka sa puta obišao je svog partijskog prijatelja Đorđa Milićevića koji je zajedno sa svojim vozačem Dejanom Jakovljevićem doživeo saobraćajnu nesreću...Potpredsednik Skupštine Srbije i član Predsedništva SPS Đorđe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.