Kurc: Vlade prolaze, Dačić ostao 27 godina; Dačić: Nije 27

Izvor: B92, 09.Jun.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurc: Vlade prolaze, Dačić ostao 27 godina; Dačić: Nije 27

Beč -- Srpski ministar Ivica Dačić i šef diplomatije Austrije Sebastijan Kurc prisustvovali su u Beču prezentaciji dela "Vizija" umetnika Mihaela Milunovića.

Kurc se tom prilikom zahvalio Dačiċu na dobroj saradnji istakavši da se nada da ċe tako biti i u budućnosti, prenosi “Blic”.

"Jer Vlade u Srbiji prolaze, a Ivica Dačić ostaje. Tu je veċ 27 godina”, rekao je Kurc.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dačić mu je na to odgovorio: "Hvala Sebastijanu, ali nije baš 27 godina".

Upitan da li ċe on biti premijer Srbije, Dačiċ je istakao da ne zna.

“To mora da se pita Vučiċ. Ja nisam taj koji određuje to mesto. Uopšte ne razmišljam o tome, ja sam na funkciji ministra inostranih poslova, odnosno v.d. premijera. A kako će se odvijati ti razgovori. Mislim da tih razgovora više ne treba ni da bude, Vučiċ treba da odluči koga ċe da predloži za mandatara. To mesto nije bio moj personalni zahtev. Ja sam već bio premijer”, rekao je Dačiċ.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kurc o Dačiću: Vlade prolaze, on ostaje - tu je 27 godina

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2017

Srpski ministar Ivica Dačić i šef diplomatije Austrije Sebastijan Kurc prisustvovali su u Beču prezentaciji dela "Vizija" umetnika Mihaela Milunovića...Kurc se tom prilikom zahvalio Dačiċu na dobroj saradnji istakavši da se nada da ċe tako biti i u budućnosti, prenosi "Blic”...- Jer Vlade...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.