Izvor: Blic, 29.Nov.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KO STE VI DA MENI DOBACUJETE" Žestoka rasprava Čede Jovanovića i Ivice Dačića u Skupštini Srbije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić zatražio je u jednom trenutku danas da se prekine sednica Skupštine Srbije na kojoj članovi vlade odgovaraju na pitanja poslanika, jer mu je tokom obraćanja lider LDP Čedomir Jovanović dobacivao, što je preraslo u žestoku raspravu između njih dvojice i nakon zvaničnog obraćanja Dačića za govornicom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svađa Dačića i Jovanovića: "Čija si ti, bre, opozicija?"

Izvor: B92, 29.Nov.2018

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i poslanik LDP Čedomir Jovanović posvađali su se na sednici Skupštine Srbije zbog različitih stavova o Kosovu...Dačić je Jovanovića pitao da li on u srpskom parlamentu predstavlja Prištinu ili srpski narod i pozvao ga da na sledeće izbore izađe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.