Izvor: Blic, 31.Okt.2020, 15:32

"KADA ČOVEK UĐE U IZVRŠNU VLAST, ONA GA MALO OPIJE" Sklanjanje Dačića u parlament ima efekat odložene političke egzekucije

Kad je ono Aleksandar Vučić pre nedelju dana „uhvatio muštuluk“ socijalistima i saopštio im da će njihov lider ubuduće biti novi predsednik Skupštine, zli jezici po čaršiji odmah su krenuli s pričom da Ivica Dačić ne može bez mikrofona i da se ozbiljno navukao. A, navodno, kao ministar inostranih poslova tek o kakvim svetkovinama i posetama važnih svetskih državnika imao je prilike da iskaže raskošan talenat, pa se predsednik osevapio omogućivši mu da bezmalo svakodnevno usavršava dar.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.