Ivica Dačić poručio poznatim alko-prestupnicima: Zakon je isti za sve!

Izvor: Svet, 21.Sep.2011, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić poručio poznatim "alko-prestupnicima": Zakon je isti za sve!

naslov: 
Ivica Dačić poručio poznatim "alko-prestupnicima": Zakon je isti za sve!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Policija je u nedelju uveče postupila korektno. Vranić je bila na trežnjenju i protiv nje će biti podneta krivična prijava...


izvor: 
"Mondo"/ "Tanjug"


tekst clanka: 
Povodom hapšenja i trežnjenja pevačice Danijele Vranić, ministar policije poručio poznatima da ne pokušavaju da izigraju zakon. "Primer koji dajete je pogrešan i loš", poručio Dačić pojedinima sa estrade. A mnoge estradne ličnosti ne pridržavaju se toga i misle da će se "izvući" na ime. Ministar policije Srbije Ivica Dačić im poručuje: "Nećete!". Najnoviji primer bahatosti pojedinih estradnih zvezda je slučaj "kraljice splavova" Danijele Vranić, koja je bila uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Prespavala je u policiji, a potom je izjavila da se "oseća bolje nego ikad"(!?). Šta je o tom slučaju danas rekao ministar policije? "Policija je u nedelju uveče postupila korektno. Vranić je bila na trežnjenju i protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog ometanja službenog lica", naveo je Dačić u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova. Krivična prijava će, precizirao je on, biti podneta i protiv njene prijateljice Jasmine Kovačević, koja je službeno lice ometala u obavljanju dužnosti. "Poznato je, ali ponavljam da sam i svim svojim rođacima i prijateljima rekao da me nikada ne zovu kako bih rešavao njihove probleme sa zakonom, saobraćajne prekršaje...Jasan sam - zakon se odnosi na sve. Onaj ko ima 1,8 promila alkohola u krvi ne može da očekuje ništa drugo nego ovakvu reakciju policije", rekao je Dačić. Ministar policije je imao poruku za poznate ličnosti: "Pozivam sve javne ličnosti da shvate da se zakon odnosi na sve i da u svemu tome oni treba da daju primer drugima. A primer koji oni daju, na žalost, potpuno je pogrešan i loš i to mora biti sankcionisano".
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.