Gledali ste je u Porodičnom blagu i mnogim drugim serijama, a niste znali da je ona SESTRA IVICE DAČIĆA! Oprostila se od glume, a evo ČIME SE SADA BAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 07:09

Gledali ste je u Porodičnom blagu i mnogim drugim serijama, a niste znali da je ona SESTRA IVICE DAČIĆA! Oprostila se od glume, a evo ČIME SE SADA BAVI!

Ovo niko nije znao

U popularnoj seriji „Porodično blago“ koja se emituje već decenijama, imali smo prilike da gledamo razne glumce koji zbog učešća na tom projektu ostali i dan danas zapamćeni.

U pomenutoj seriji glumila je i rođena sestra političara Ivice Dačica, Emica Dačić. Naime, ona je tumačila ulogu sekretarice Zorice, koja je zaposlena u kancelariji sudije Ljubomira Starčevića Risa, kojeg glumi Branimir Lečić.

Pored „Porodičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blaga“ publika je Emicu imala prilike da gleda i u serijama „Jelena“, „Stižu dolari“ i „Miris kiše na Balkanu“. Bilo da je bila zubarka, Gordana Petrović ili Spasenija, kod publike nije prošla nezapaženo.

Međutim, uloga Spasnenije je, nažalost, bila i njena poslednja uloga, a od 2011. godine Emica se zasposlila u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Ona je i te kako obrazovana žena, završila je Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

Nedavno se ostvarila kao majka u petoj deceniji života. Ona je na svet donela ćerku Lenu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Znate je kao DRAKČETOVU SNAJKU iz serije Moj rođak sa sela, a evo KAKO ONA DANAS IZGLEDA i čime se bavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022

Lice koje niko ne zaboravlja!..“Moj rođak sa sela” jedna je od najpopularnijih srpskih serija te tako ponovo osvaja srca gledalaca. Nekoliko puta je reprizirana, ali i dalje privlači ogromnu pažnju...Gledaoci najviše uživaju u Drakčetu, glavnom liku serije, kog tumači Dragan Jovanović. Međutim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.