Glasnje 16. decembra: SPS predao listu za lokalne izbore u Doljevcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasnje 16. decembra: SPS predao listu za lokalne izbore u Doljevcu

Predstavnici liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije" predali su potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine u Doljevcu

Kutije sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je, Dragoslav Stanković prvi na listi, saopštio je SPS.

Predavanju liste prisustvovali su potpredsednik partije Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora Vladan Zagrađanan, potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izvršnog odbora Ðorđe Čabarkapa, predsednik Socijalističke omladine Uglješa Marković kao i mnogi funkcioneri SPS iz Nišavskog i Jablaničkog okruga.

Zagrađanin je tom prilikom rekao da predajom liste "Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije" u Doljevcu dokazuje da je SPS uvek spreman za izbore.

- Današnjom predajom liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije" u Doljevcu smo pokazali da je SPS uvek spremna za izbore, da ih se ne plaši, jer smo mi tu upravo zbog građana koji nam daju poverenje i podršku koja nas osnažuje da vodimo pre svega državotvornu i narodnu politiku. SPS tradicionalna partija koja 28 godina zauzima značajno mesto na političkoj sceni Srbije i verujemo da će i građani Doljevca to potvrditi - rekao je Zagrađanin.

Branko Ružić je građankama i građanima Doljevca rekao da je Socijalistička partija Srbije tradicionalna partija koja i nakon 28 godina baštini na političkom nebu Srbije.

- Socijalistička partija Srbije je uvek delila sudbinu građana, kao jedina tradicionalna partija koja i danas, nakon 28 godina, bitiše na političkom nebu Srbije. Državotvornost, zalaganje za solidarnost, jednakost, ideal socijalne pravde i duštvo po meri čoveka jesu vrednosti koje na najbolji način reprezentuje predsednik Ivica Dačić. Uveren sam da će žitelji Doljevca vrednovati sve napore koje ulažemo za boljitak Srbije i da će pružiti poverenje našoj listi 16. decembra - istakao je Ružić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS predao listu potpisa za lokalne izbore u Doljevcu 16. decembra

Izvor: Blic, 17.Nov.2018

Predstavnici liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije" predali su potpise za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati 16. decembra ove godine, u Doljevcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.