Đilas i Dačić najodgovorniji političari

Izvor: Press, 08.Dec.2010, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas i Dačić najodgovorniji političari

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i ministar policije Ivica Dačić najpozitivniji su primeri komunikacije sa građanima i vođenja odgovorne politike, pokazalo je istraživanje sajta Istinomer. S druge strane, kao negativni primeri političara koji se ne drže obećanja su Mlađan Dinkić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Milutin Mrkonjić. Glavni i odgovorni urednik sajta Zvonko Ninkov kaže da se od četiri obećanja ispuni jedno.
- Postoje i odgovorni političari, i jedan od njih je gradonačelnik Beograda koji ima više ispunjenih nego neispunjenih obećanja - kaže Ninkov.
Đilas kaže da je srećan što se našao među političarima koji drže reč.
- Ovo je priznanje ne samo meni nego svima koji čine gradsku i opštinske vlasti. Od prvog dana ova gradska vlast ima iskren odnos prema građanima i ono što obećamo, uradimo - kaže za Press Đilas.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.