Dinkić i Obradović odlaze sa ministarskih mesta!

Izvor: Blic, 29.Jul.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić i Obradović odlaze sa ministarskih mesta!

Prema saznanjima "Blica", očekuje se da će Ivica Dačić saopštiti Mlađanu Dinkiću i Žarku Obradoviću da rekonstrukcija Vlade podrazumeva i njihov odlazak sa ministarskih funkcija. Ko ostaje, a ko ide: Dinkić, Obradović i Dačić

Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mlađan Dinkić danas u 17 sati u Vladi Srbije održaće sastanak posvećen rekonstrukciji vlade.

Podsetimo, Ujedinjeni regioni Srbije doneli su odluku da ostanu deo Vlade Srbije i prihvatili podselu Ministarstva finansija i privrede, s tim da će lider URS Mlađan Dinkić zadržati resor finansija, a privreda pripasti Srpskoj naprednoj stranci, saopštio je URS.

Dinkić je danas rekao da je URS uradio sve što su koalicioni partneri od njih tražili, podržao je temeljnu rekonstrukciju vlade, ali je dodao "da mu je priče o tome više preko glave i da se treba okrenuti zapošljavanju Srbije".

- Personalna rešenja u podeli Ministarstva finansija i privrede predložili su moji koalicioni partneri, a ja sam samo prihvatio - rekao je Dinkić novinarima u Aleksincu.

Više o mogućim promenama koje će nastupiti u Vladi Srbije pročitajte OVDE.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počeo sastanak o rekonstrukciji Vlade: Dinkić i Obradović odlaze sa ministarskih mesta!

Izvor: Blic, 29.Jul.2013

Prema saznanjima "Blica", očekuje se da će Ivica Dačić saopštiti Mlađanu Dinkiću i Žarku Obradoviću da rekonstrukcija Vlade podrazumeva i njihov odlazak sa ministarskih funkcija. Ko ostaje, a ko ide: Dinkić, Obradović i Dačić..Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.